Rektör Aydın’dan Samsun Üniversitesi Birincisine Tebrik

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Üniversitesiyi birincilikle bitiren Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencisi Ethem Can Özgenç’i makamında kabul etti.

Samsun Üniversitesini ve  Sivil Havacılık Yüksekokulunu  birincilikle bitiren başarılı öğrenci Ethem Can Özgenç ailesiyle birlikte Rektör Aydın’ı ziyaret etti. Samsun Üniversitesi Canik Kampüsü rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Ethem Can Özgenç’i tebrik eden Prof. Dr. Mahmut Aydın, “Okulunu başarıyla bitiren öğrencilerimizi görmekten ve ailelerinin onlarla gurur duymasından dolayı bizler de memnuniyet duyuyoruz. Öğrencilerimiz ailelerin bize birer emanetidir. Öğrencilerimize sahip çıkarak onları hayata hazırlamak bizim en önemli görevlerimiz arasında yer alıyor. Onların okulda ve mezun olduktan sonra başarılı olduklarını görmek bizim için en büyük mükafatlardandır. Sevgili öğrencimizin ailesine öncelikle iyi ve başarılı bir insan yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum ve onları kutluyorum. Bu vesileyle öğrencimizi ve başarısında emeği geçen hocalarımızı da tebrik ediyorum. Öğrencimize bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum,” dedi.

Rektör  Aydın, başarılı öğrenci Ethem Can Özgenç’e diplomasının yanında başarı belgesi ve çiçek takdim etti. Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.