SAMÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Birincisine Rektör Aydın’dan Tebrik

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Samsun Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesini birincilikle bitiren Muhammed Mustafa Babatürk’ü makamında kabul etti. Samsun Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi birincisi ve aynı zamanda Samsun Üniversitesi ikincisi olan başarılı öğrenci Muhammed Mustafa Babatürk ailesiyle birlikte Rektör Aydın’ı ziyaret etti. Samsun Üniversitesi Merkez Rektörlük Ofisi’nde gerçekleşen ziyarette Muhammed Mustafa Babatürk’ü tebrik eden Prof. Dr. Mahmut Aydın, “Öğrencilerimizin eğitim hayatlarında başarı göstermesi ve ailelerinin onlarla gurur duyduklarını görmek bizler için mutluluk vericidir. Ailelerin bize birer emaneti olan öğrencilerimizi hayata hazırlayarak başarıları ve diplomalarıyla beraber ailelerine teslim ediyoruz. Bu denli başarılı bir evlat yetiştirdikleri için sevgili öğrencimizin ailesine teşekkür ediyorum. Öğrencimizi ve ona emeğini esirgemeyen ailesiyle birlikte hocalarımızı da kutluyorum. Yolu açık olsun,” diye konuştu.

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, başarılı öğrenci Muhammed Mustafa Babatürk’e diplomasının yanında başarı belgesi ve çiçek takdim etti. Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.