Öz-Büro İş Genel Başkanından Rektör Aydın’a Ziyaret

Öz-Büro İş Genel Başkanı Baki Gülbaba beraberindeki heyetle birlikte Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a ziyarette bulundu.

Samsun Üniversitesinde yetkili sendika olan Öz-Büro İş, Samsun Üniversitesi (SAMÜ) bünyesinde çalışan işçiler için Rektör Aydın ile bir araya geldi. İşçilerin isteklerini Rektör Aydın’a ileten Öz-Büro İş Genel Başkanı Gülbaba, “Bizler Samsun Üniversitesi gibi bölgenin dinamiklerine etkisi olan bir kurumla çalışmaktan mutluyuz. Kurum bünyesindeki işçilerin hakkını üniversitemizin olanaklarını da göz önünde bulundurarak değerlendiriyoruz, Üniversitenin, bünyesinde çalışan işçilerin emeğinin karşılığını daha önce de olduğu gibi önümüzdeki dönemde de vereceğine inanıyoruz,” diye konuştu.

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Üniversitemizde çalışan işçilerimizin haklarını ihlal edecek her türlü fiilden kaçınıyoruz. Yeni kurulan bir üniversite olmamıza rağmen diğer kurumlara göre işçilerimizi memnun etme gayreti içerisindeyiz. Üniversitemizin bütün görev alanlarında işçilerimizle birlikte çalışıyoruz. Onlar bizim görünmez kahramanlarımız. Tabi ki işçilerimize haklarını verirken mevcut şartları ve devletimizi de gözetmek durumundayız. Bütün bunları göz önünde bulundurarak işçilerimizin emeğinin değerini korumak için elimizden geleni yapacağız,” ifadelerinde bulundu.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ve hediye takdimi ile son buldu.