LÖSEV Samsun İl Sorumlusu Berrin Bulutay’dan Rektör Aydın’a Ziyaret

LÖSEV Samsun İl Sorumlusu Berrin Bulutay, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı Canik Kampüsü’nde bulunan makamında ziyaret etti.
LÖSEV çalışmaları hakkında bilgilendirmenin yapıldığı görüşmede üniversite sivil toplum işbirlikleri üzerine istişarelerde bulunuldu. LÖSEV gibi Türkiye’nin önemli kuruluşlarına her zaman destek verdiklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın, “LÖSEV’in geleceğimiz olan çocuklarımızın söz konusu kötü hastalıktan kurtulması ve hayata tutunarak gelecekte ülkemize ve insanlık ailesine yararlı bireyler olması için gerçekleştirdiği çalışmaları memnuniyetle takip ediyoruz. Bu kapsamdaki çalışmalarında LÖSEV’e her zaman memnuniyetle destek vermeye ve işbirliği yapmaya hazırız,” dedi.
Toplum yararı için üniversite – sivil toplum ufkuyla geliştirilen işbirliklerine her zaman hazır olduklarını dile getiren Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın, LÖSEV Samsun İl Sorumlusu Berrin Bulutay’a teşekkür etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.