Kavak MYO’da Teknofest Bilgilendirme ve Deneyim Paylaşımı” Konulu Söyleşi

Kavak Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Seminerleri Programı kapsamında, Öğr. Gör. E. Özlem Dengiz ve Öğr. Gör. Dr. Fatih Ocak’ın konuşmacı olarak katıldığı “Teknofest Bilgilendirme ve Deneyim Paylaşımı” konulu söyleşi Kavak MYO Konferans Salonunda öğrenci ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Etkinlik, Teknofest yarışmaları hakkında yapılan bilgilendirme ile başlamıştır. Ardından, 2024 yılında Adana’da yedincisi düzenlenecek olan uzay, havacılık ve teknoloji festivaline yarışmacı olarak katılmak için proje hazırlama detayları üzerinden devam etti.
Etkinliğin devamında, Teknofest yarışmalarında yarışan ekiplerin deneyimlerine yer verilmiştir. Teknofest sürecinde başından sonuna kadar yarışmacıları bekleyen aşamalar, değerlendirme süreçleri, rapor hazırlama ve sunum süreçleri hakkında katılımcılar bilgilendirilerek, soruların cevaplanmasının ardından etkinlik sona erdi.
Kavak MYO Seminer Programları kapsamında yeni dönemde de birbirinden farklı konu ve konuklar ile katılımcılara etkinlikler sunulmaya devam edilecektir.