Samsun Üniversitesi’nde Yazılım Mühendisliği Proje ve Kariyer Fuarı Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Samsun Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Yazılım Mühendisliği Bölümü tarafından koordine edilen Yazılım Mühendisliği Proje ve Kariyer Fuarı, Ballıca Kampüsü’nde büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Nuri Demirağ Salonu ve Fuaye Alanı’nda yoğun bir ilgi gören etkinlikte, 56 öğrencinin geliştirdiği yapay zeka uygulamaları, mobil ve web teknolojileri ve otomasyon sistemleri gibi çeşitli alanlardaki yenilikçi yazılım mühendisliği projeleri sergilendi. Öğrenciler projelerini sektör profesyonelleri ve akademisyenlere sunarken, soruları yanıtlayarak bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.

Etkinlikte Jüri tarafından seçilen en başarılı 10 proje sahibi öğrenci, ödüllerini Samsun Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Mustafa Aktaş, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Muammer Türkoğlu ve proje danışman hocalarından aldı.

Samsun Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirilen Yazılım Mühendisliği Proje ve Kariyer Fuarı, genç mühendislerin yaratıcılıklarını ve teknik becerilerini sergilemeleri için büyük bir sahne sunarken, üniversitenin eğitimdeki başarısını ve yenilikçi yaklaşımını bir kez daha gözler önüne serdi.

Aday Öğrenci

Canlı Destek