Ak Parti Eski İl ve İlçe Başkanlarından Üniversitemize Ziyaret

Üniversitemizi ziyaret eden Ak Parti eski il başkanı Hakan KARADUMAN ve İlkadım eski ilçe başkanı Hakan AY, Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut AYDIN’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, üniversitemizin eğitim ve öğretime hazırlık evresinde yapılanlar hakkında bilgi aldılar. Samsun Üniversitesi’nin Samsun’un  tanıtımı ve eğitim kalitesini yükseltme anlamında, önemli bir misyonu yerine getireceğinden şüphesi olmadığını belirten ziyaretçilerimiz, Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut AYDIN’a başarı dileklerini ilettiler.

Ziyaretçilerimiz daha sonra üniversite yerleşkemizi gezdikten sonra, gerek konumu, gerek altyapısı, gerek ise kaliteli eğitim ve öğretim kadrosu ile yakın zamanda Samsun Üniversitesi’nin Samsun kentinin marka yüzü olmaya aday olduğunu belirttiler. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mahmut AYDIN, ziyaret sonunda misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek uğurladı.

Haber: SAMÜ Kurumsal İletişim Ofisi
Görsel: SAMÜ Görsel İletişim Tasarım Ofisi