İstanbul Çarşamba Dernekler Federasyonun’dan Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemizi ziyaret eden, İstanbul Çarşamba Dernekler Federasyonu Başkanı Sayın Hayati SÖZEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mahmut AYDIN’a hayırlı olsun dileklerini ileterek üniversitemiz hakkında bilgi aldılar.

Samsun ve Türkiye için eğitimin öneminden bahseden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mahmut AYDIN, Samsun Üniversitesi olarak hedeflerinin yakın zamanda, Samsun Üniversitesi’nin adını Samsun’un bilim ve eğitim markası olarak, hem Türkiye hem de Dünya’da hak ettiği yere taşımak olduğunu ifade etti.

Hem yerleşkesi, hem vizyonu bakımından Samsun Üniversitesi’nin, Samsun için bir marka olacağı konusunda hemfikir olan ziyaretçilerimiz, daha sonra üniversitemizi gezerek, bölümler ve yapılan hazırlık çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Sıcak ve samimi bir havada geçen görüşmenin sonunda Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mahmut AYDIN, ziyaretçilerine nazik ziyaretleri teşekkür ederek kendilerini uğurladı.

Haber: SAMÜ Kurumsal İletişim Ofisi
Görsel: SAMÜ Görsel İletişim Tasarım Ofisi