Tema Vakfı 3. Bölgesel Gönüllü Toplantısı

Toplantısı Samsun’ da gerçekleştirildi. Toplantıya Samsun Üniversitesi’ni temsilen Coğrafya Bölümü öğretim elemanımız Dr. Öğr. Üyesi Mücahit YILDIRIM katılım sağladı.

14 ilin Tema temsilci ve gönüllülerinin katılım sağladığı toplantıya Valimiz Sayın Osman KAYMAK, OMÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Sait BİLGİÇ,   Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet İrfan YETİK ve kurum yöneticileri de iştirak etti.

Toplantıda Tema Vakfı’nın çalışma ve faaliyetlerinin  anlatıldığı ve Tema Vakfı Kurucu Onursal Başkanlarının video gösterim eşliğindeki mesajları Tema gönüllülerine aktarıldı.  Tema Vakfı Samsun Temsilcisi Sayın Leman ÖZAY GÜRSES Samsun Üniversitesi ile birlikte projelere imza atmak istediklerini ve planladıkları projeleri sunmak üzere en kısa zamanda Samsun Üniversitesini ziyaret edeceklerini belirtti. Dr. Öğr. Üyesi Mücahit YILDIRIM ise, Tema Vakfı ile birlikte proje paydaşı olmaktan mutluluk duyacaklarını, projeleri değerlendirmek üzere Vakıf gönüllülerini üniversitemizde ağırlamaktan onur duyacaklarını belirtti.

Katılımlarından dolayı Samsun Üniversitesi adına Dr. Öğr. Üyesi Mücahit YILDIRIM’a katılım belgesi takdim edilmesinin ardından topluca çekinilen hatıra fotoğrafı ile toplantı sona erdi.