Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan, Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın’a Ziyaret

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Samsun İl Temsilcisi Hamdi Yıldız, Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Yılmaz Demir ile beraberlerindeki heyet, Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı, Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak ve Genel Sekreter Doç. Dr. Salih Kesgin karşıladı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın, Üniversitemizin dünden bugüne eğitim ve akademi alanlarında gerçekleştirdiği atılımlar ve ileriye dönük planları hakkında bilgiler aktardı. Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın, Üniversitemizin aynı zamanda kentle iç içe etkileşim halinde bir bilim ve eğitim kurumu olduğuna vurgu yaptı.

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın da, Samsun Üniversitesinin kente ve bölgeye sadece eğitimde ve kültürel yaşamda değil sosyo-ekonomik alanlarda da önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın, konuklarıyla fikir alış verişinde bulunarak sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Rektör Aydın, Genel Başkan Yalçın’a ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Genel Başkan Yalçın, rektörümüze kitap hediyelerini takdim ederken, Rektörümüz Aydın tarafından da konuğuna çeşitli hediyeler takdim edildi.