Samsun İl Milli Eğitim Müdüründen Nezaket Ziyareti

Samsun il Milli Eğitim Müdürü Sayın Coşkun ESEN Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mahmut AYDIN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Üniversite yerleşkesinde incelemelerde bulunan Esen, yeni eğitimve öğretim dönemine dair yapılan hazırlıklar hakkında bilgi alarak Samsun Üniversitesinin az zamanda göstermiş olduğu hızlı gelişimden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Samsun Üniversitesi olarak şimdiye kadar ortaya konulan çabanın ve bundan sonra da eğitim ve öğretim adına yapılacak olan faaliyetlerin son derece dikkat çekici olduğunu ve Samsun Üniversitesinin yakın zamanda kentin marka yüzlerinden bir tanesi olacağını söyleyerek Sayın Prof. Dr. Mahmut AYDIN’a yeni görevinde muvaffakiyetler diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut AYDIN ise Samsun Üniversitesinin 2019-2020 Eğitim ve Öğretim dönemine ait hedefleri hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Coşkun ESEN’ e bilgi aktarımında bulundu. Mevcut fakültelerimizin yanı sıra yeni açılan İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde 2019-2020 eğitim öğretim yılında 8 bölümde öğrenci kabulüne başlayacaklarını ve 3 bölümde de lisansüstü eğitime başlanacağını söyledi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte koordineli olarak çeşitli proje ve etkinliklerde birlikte olmayı arzuladıklarını belirten Sayın Prof. Dr. Mahmut AYDIN, ziyaretlerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Coşkun ESEN’ e teşekkürlerini sundu.