Üniversitemizden TEKNOFEST 2023 İzmir’de Büyük Bir Başarı Daha: Ödülümüzü Cumhurbaşkanımızdan Aldık

Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen ve Üniversitemizin de paydaşı olduğu Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2023, İzmir’de büyük bir coşkuyla devam ediyor.

Üniversitemiz, TEKNOFEST’te Teknolojiye Katkı Sağlamaya Devam Ediyor

TEKNOFEST Girişim Yarışması – Hızlandırma Programı – Çevre, Enerji ve İklim Teknolojileri Kategorisi’nde Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Dr. Öğretim Üyemiz Mustafa Yusuf Yazıcı ve Araştırma Görevlimiz Sare Mıtıncık’ın “Batarya Termal Yönetimi” konusundaki “Hibrit Batarya Termal Yönetim Sistemi Tasarımı” başlıklı projeleri en iyi girişim ödülüne layık görüldü.

Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yusuf Yazıcı ve Araş. Gör. Sare Mıtıncık, Teknofest İzmir’de yapılan töreninde ödüllerini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın’da öğretim elemanlarımızı tebrik ederek, “29 Eylül Cuma günü yapılan ödül töreninde TEKNOFEST Girişim Yarışması- Hızlandırma Programı- Çevre, Enerji ve İklim Teknolojileri Kategorisinde “Batarya Termal Yönetimi” konusunda sunmuş oldukları proje ile 10 girişim arasından en iyi üç girişim arasına giren ve ödüllerini Sayın Cumhurbaşkanımızın elinden alarak bizleri gururlandıran Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Yusuf Yazıcı ve Araştırma Görevlimiz Sare Mıtıncık’a üniversitem adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Samsun Üniversitesi, TEKNOFEST 2023 İzmir’de de adından gurur ve başarıyla söz ettirmeye devam ediyor. Yenilikçi projeleri ve üstün performansları ile geleceğin teknolojilerini şekillendirmeye devam ediyoruz.