Üniversitemizde 14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu

14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile üniversitemiz Tıp Fakültesi ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından ortak kutlama programı düzenlendi. Programa Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergin Kariptaş, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Yalçın Büyükkarabacak, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ersin Köksal, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Doğukan Özdemir, üniversitemiz Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve Eğitim Araştırma Hastanesi personeli katılım sağladı.
14 Mart Tıp Bayramı töreninde konuşan Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergin Kariptaş, ‘’Küresel Covid-19 Pandemisi boyunca kendi hayatlarını hiçe sayarak fedakârca en ön safta mücadele eden tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum, hayatlarını kaybeden tüm sağlık çalışanlarımıza rahmet diliyorum. 2 yıldır yaşadığımız küresel Covid-19 Pandemisinde hekimlerimizin üstün gayretleri ve sağlık hizmetlerinin sunumu konusundaki başarılı çalışmaları, ülkemizin sağlık hizmetlerinde ne denli başarılı çalışmalara imza attığını gözler önüne sermektedir,” dedi.
Program hekimlerden oluşan müzik grubunun konseri ile devam etti. Anı fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.