TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’dan Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsüne Ziyaret

Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanı (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsünü ziyaret ederek devam eden proje ve çalışmaları yerinde inceledi.

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ve Samsun Teknik Hava Aracı Bakım ve Onarım Merkezini gezerek, SHGM tarafından onaylı SHY-145 ve SHY-147 yetkili Uçak Bakım Onarım hangarlarını ve Teknoloji Tasarım Atölyesi ve kampüs alanında incelemelerde bulundu.

Ballıca Kampüsü ve Samsun Üniversitesinde yapılan çalışmalarla ilgili Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın’dan bilgi alan Prof. Dr. Hasan Mandal, hem TÜBİTAK ile Samsun Üniversitesi arasındaki mevcut iş birliklerinin güçlendirilmesine katkıda bulunduğunu hem de yeni iş birliği fırsatlarının keşfedilmesi açısından büyük önem taşıdığını belirterek tütün depolarının kampüse dönüşümünde eldeki her tür malzemeyi tekrar kullanma ve mekân hafızasını koruyucu yaklaşımdan dolayı Rektör Aydın’ı ve ekibini de tebrik etti.

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın nazik ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Hasan Mandal’a teşekkürlerini iletti. Ziyarette, Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Bilgin, Prof. Dr. Salih Kesgin, Prof. Dr. Selahattin Kaynak,  Genel Sekreter Doç. Dr. Adem Soruç, Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Çam hazır bulundu.