Sendika Temsilcileri Rektör Aydın’ı Ziyaret Etti

Samsun’da bulunan memur sendikaları temsilcileri Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret etti.

Rektör Aydın: “Sendikalar İle İşbirliğini Toplumsal Katkı Olarak Görüyoruz”
Memur-Sen İl Başkanı Hamdi Yıldız, Memur-Sen İl Başkan Vekili Murat Akkuş, Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Yılmaz Demir ve Sağlık Sen Şube Başkanı İlyas Biçer Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı Samsun Üniversitesi İlkadım Merkez Rektörlük Ofisi’nde ziyaret etti. Pandemi tedbirleri gözetilerek gerçekleştirilen ziyarette istişarelerde bulunuldu. Sivil toplumun demokrasinin vazgeçilmez ögelerinden olduğunu ifade eden Rektör Aydın, “Sendikalar sivil toplum oluşumunun önemli bir bileşenidir. Bu bakımdan yapılan her türlü işbirliğini toplumsal katkı olarak görüyoruz. Üniversitemizin gelişimi ve hedefleri için sendikalarla da işbirliği halinde olmaya gayret edeceğiz. Bugünkü ziyaretleri ve değerli istişareleri için sayın sendika temsilcilerine teşekkür ediyorum,” dedi.

Sendika Temsilcileri: “İşbirliği Konusuna Olumlu Bakıştan Dolayı Memnunuz”
Sendika temsilcileri, kabullerinden dolayı Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a teşekkür ederken işbirliği konusundaki olumlu bakış açısından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.