7. Uluslararası Öğrenci Sempozyumu 1-3 Ekim 2021 SAMSUN

 

UDEF (Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu) ve Samsun ve 19 Mayıs Üniversiteleri iş birliğinde VII. Uluslararası Öğrenci Sempozyumu 1-3 Ekim 2021 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecektir. Sempozyuma Türkiye`de öğrenim gören uluslararası öğrencilerin ve diğer tüm araştırmacıların katkı sunmaları hedeflenmektedir. Bu sene gerçekleştirilecek olan uluslararası öğrenci sempozyumuna araştırmacılar aşağıdaki başlıkları kapsayan  akademik araştırma ve incelemeleri ile katkı sunabilirler.

Sempozyum Katılımcıları

Sempozyum asıl olarak Türkiye’de eğitimlerine devam eden Uluslararası Öğrencilere yöneliktir. Türkiye’de lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitimlerine devam eden tüm uluslararası öğrenciler sempozyuma katılabilirler. Bununla beraber lisans ve lisansüstü düzeyde eğitimlerine devam eden Türk öğrenciler ise sadece “Uluslararası Öğrencilik Çalışmaları” konularıyla ilgili bildirileri ile sempozyuma katılabilirler.

Sempozyum Yeri ve Tarihi

Bu sene yedincisi düzenlenecek olan Uluslararası Öğrenci Sempozyumu SAMSUN’da gerçekleştirilecektir.

1 Ekim-3 Ekim 2021, Samsun&19 Mayıs Üniversitesi, SAMSUN

Katılım Ücreti ve Sağlanan İmkanlar

Sempozyum programına kabul edilen öğrencilere ve araştırmacıların ulaşım, konaklama, üç öğün yemek ve sempozyumun son oturumundan sonra şehirde yapılacak olan kültür gezisi organizasyon ve sponsor kurumlar tarafından karşılanmaktadır. Sempozyum için hiçbir katılım ücreti alınmamaktadır.

Yurtdışından katılmak isteyen araştırmacıların yol masrafları karşılanmamakla birlikte diğer masrafları organizasyon ve sponsor kurumlar tarafından karşılanmaktadır. Sempozyumda sunulan bildiriler daha sonra bildiri kitabı, derleme kitap ve dergide basılacak olup, katılımcılara katılım belgesi ve sertifika takdim edilecektir.

Önemli Tarihler

Özet Gönderme İçin Son Tarih:            1 Haziran 2021

Özet Kabullerinin İlanı:                       10 Haziran 2021

Tam Metin Son Gönderim Tarihi:        10 Ağustos 2021

Program ve Katılımcıların İlanı:          10 Eylül 2021

Sempozyum Gerçekleştirilme Tarihi: 1-3 EKİM 2021

 

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ

 

 

 

 

 

 

Öğrenci Destek Hattı