Samsun Üniversitesinde Dünya Sivil Havacılık Günü Özel Programı Düzenlendi

Sivil Havacılık Topluluğu, Öğrenci Konseyi ve ÜniAK Toplulukları işbirliğinde “Pandemi Öncesi ve Sonrası Türk Sivil Havacılığı: 7 ARALIK ÖZEL PROGRAMI” gerçekleştirildi. Sivil Havacılık Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen etkinlik kapsamında havacılığa gönül vermiş öğrenciler, Ulaştırma Bakanlığı BTK Bölge Müdürü Mustafa Semerci, DHMİ Çarşamba Havalimanı Müdürü Cemal Uzuner, DHMİ Çarşamba Havalimanı Müdür Yardımcısı Yaşar Erdal Kumandaş, Samsun Çelebi Yolcu Hizmetleri Müdürü Sultan Konuk, Samsun Çelebi İstasyon Müdürü Şule Özkaynak, DHMİ Apron Memuru Hasan Limon, Çarşamba Havalimanı ARFF Memuru Musa Sarıbuğa, Çarşamba Havalimanı Hava Trafik Kontrolörü Murat Günel, Havacılık Bilgi Yönetim Uzmanı Şahabettin Atmaca, Havaseyrüsefer Elektronik Teknisyeni Hamdullah Bayrak, Elektrik Mühendisi M. Niyazi Tüfekçibaşı ve akademisyenler buluştu. Akademi sektör buluşması şeklinde geçen program kapsamında, alanında deneyimli uzmanlar ile öğrenciler fikir alışverişinde bulundu. Etkinlik katılımcılara dijital sertifika takdim edilmesinin ardından anı fotoğrafı çekimi ile sona erdi.