LÖSEV Samsun Üniversitesinde Öğrencileri Bilgilendirdi

Lösemili Çocuklar Vakfı, Samsun Üniversitesinde farkındalık oluşturmak amacıyla seminer düzenledi.

Samsun Üniversitesi Lösemili Çocuklar Vakfı Fayda Topluluğu tarafından Samsun Üniversitesi Canik Kampüsü 100. Yıl Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte LÖSEV’in kurumsal yapısı, tarihçesi ve çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verildi. Aynı zamanda bu bilgilerle online platformda bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

Gücüyener: LÖSEV hiçbir zaman kapı kapı dolaşarak bağış toplamaz.

LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Tuğçe Gücüyener’in gerçekleştirdiği sunumda katılımcılara, gonüllülük esasıyla çalışan vakfın bağışlar yoluyla yapılan hizmetleri tanıtıldı. Gücüyener, ayrıca çalışmalarda gonüllülere ihtiyaç duyduklarını belirterek gönüllülerle ne gibi faaliyetler yürüttüklerini ifade etti. Ayrıca LÖSEV’in hiçbir zaman kapı kapı dolaşarak bağış toplamadığını belirterek katılımcıları vakfın ismini kullanarak bağış isteyenlere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.