Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsü Vali Dağlı ve Milletvekili Köktaş’ı Ağırladı

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile beraberlerindeki heyet, Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsünde incelemelerde bulundu.
Teknofest 2022 Savaşan İHA Yarışması’nın düzenlenecek olduğu Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsüne gerçekleşen ziyarette Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, Atakum Kaymakamı ve 19 Mayıs Kaymakam Vekili Kemal Yıldız yer aldı.

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın üniversite personeliyle birlikte yarışmanın yapılacağı yer ile ilgili heyete bilgi verdi. Vali Dağlı ve beraberindeki heyet kampüs içerisinde bulunan uçak bakım hangarları, yapımı devam eden Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ve Teknofest 2022’ye katılacak öğrencilerin çalışmalarını yürüttüğü Teknoloji Tasarım Atölyesini gezerek takımlardan bilgi aldı.

Ziyaret kampüs gezisinin ardından anı fotoğrafı çekimi ile sona erdi.