AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Samsun Üniversitesini Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve beraberindeki heyet, Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsünü ziyaret etti. Ziyarette Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selahattin Kaynak, Prof. Dr. Ergin Kariptaş ve Genel Sekreter Doç. Dr. Salih Kesgin hazır bulundu.

Ziyarette Samsun Üniversitesinin çalışmaları ve Teknofest 2022 Karadeniz hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsünde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın’dan ve Teknofest’e hazırlanan öğrencilerden bilgi alan Karaaslan, Rektör Aydın’a ve ekibine çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Rektör Aydın da katkılarından dolayı Karaaslan’a teşekkürlerini sundu.

Ziyaret kampüs gezisinin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.