Rektör Aydın’dan Yeni Yıl Mesajı

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakarak yeni bir yıla merhaba diyoruz. Samsun Üniversitesi olarak, ülkemizin gelişip kalkınmasına katkı sunmak amacıyla yoğun bir gayret ve çaba ile çalışıp, 2019 yılını geride bıraktık. Geçmişi muhasebe edip geleceği planlayan bir üniversite olarak akademik, kültürel ve sanatsal alanlarda daha da başarılı olmayı hedefliyoruz.

Her geçen gün daha da güçlenen ve nitelikli toplum için, nitelikli üniversite sloganıyla yola çıkan üniversitemizin azim ve kararlılıkla sürdürdüğü eğitim öğretim neferliği bizler için büyük önem taşıyor. Akademik ve idari kadromuzun bilimsel, kültürel ve sanatsal alanlarda göstermiş olduğu başarılarla kalitesini her geçen gün artıran üniversitemizin, 2020 yılında da bu güzel birliktelik içerisinde nice başarılara imza atacağına inanıyorum.

Yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getirecek olan 2020 yılının başta öğrencilerimiz ve personelimiz olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için sağlık, huzur ve başarılara vesile olmasını temenni ediyorum.

Prof. Dr. Mahmut Aydın
Samsun Üniversitesi Rektörü