Rektör Aydın Medicana Samsun Hastanesi Yönetimini Makamında Kabul Etti

Rektör Aydın Medicana Samsun Hastanesi yönetimini makamında kabul etti

Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Güner Armutlu, Medicana Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Cihan Başoğlu ve Medicana Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama Uzmanı Pirsu Düzgün, Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret ettiler.

Samsun Üniversitesi Merkez Rektörlük Ofisinde gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Medicana Samsun Hastanesi yöneticilerinin Rektör Aydın’a ‘hayırlı olsun’ temennilerini ilettiği ziyarette Samsun Üniversitesi’yle her konuda iş birliğine hazır olduklarını dile getirerek hem destek vermeye hem de destek almaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Samsun Üniversitesi’nin gelişim süreci ve çalışmaları hakkında konuklarını bilgilendiren Rektör Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkür etti.