Rektör Aydın’dan Hitit Üniversitesi Rektörü Öztürk’e İade-i Ziyaret

Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ü rektörlük makamında ziyaret etti. Görüşmede “Bölgesel Kalkınma” odaklı çalışmalar başta olmak üzere her iki üniversite arasındaki işbirliği konuları ele alındı.

Rektör Aydın: “Üniversitelerle Olan İşbirlikleri Bizim İçin Çok Değerlidir”

İki komşu şehrin üniversiteleri olarak yapılabilecek ortak projelere ilişkin istişarelerin yapıldığı görüşmede Rektör Aydın, “Samsun Üniversitesi olarak üniversitelerle olan işbirlikleri bizim için çok değerlidir. Karadeniz Bölgesi’nde yer alan iki komşu şehir söz konusu olunca bizim için bunun gibi temasların önemi daha da yükseliyor. Bu bağlamda Hitit Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’e konuk severlikleri ve ufuk açıcı istişareleri için teşekkür ediyorum,” dedi.

Rektör Öztürk: “Üniversiteler Arası İşbirliklerine Hazırız”

Nazik ziyaretlerinden ötürü Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a teşekkür eden Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, üniversiteler arası işbirliğinin artırılması ve yeni dönemde birlikte gerçekleştirilebilecek projelere dair görüş alışverişinde bulunduklarını ifade ederek yapılabilecek işbirliklerine hazır olduklarını aktardı.

Üniversiteler arası işbirlikleri ve projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulan ziyaret, hediye takdimi ve anı fotoğrafı çekimi ile son buldu.