Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Zeybek’ten Rektör Aydın’a Ziyaret

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret etti. Samsun Üniversitesi İlkadım Rektörlük Ofisi’nde gerçekleşen ziyarette bölge üniversitelerinin gelişimi ele alındı.

Rektör Aydın: “Görüşmelerimizde Bölgemiz ve Ülkemiz İçin Yapacaklarımızı İstişare Ediyoruz”

Bölgedeki üniversitelerle ortak çalışma gayreti içerisinde olduklarını belirten Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, “Görüşmelerimizde bölgemiz ve dahası ülkemiz için neler yapabileceğimizi istişare ediyoruz. Sayın rektörümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Eğitim öğretimde daha başarılı yerlere gelmeyi hedefliyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapıyoruz,” dedi.

Rektör Zeybek: “Verimli istişareler Gerçekleştirmeye Olanak Bulduk”

Konuk severliklerinden dolayı Rektör Aydın’a teşekkür eden Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, görüşmelerin verimli istişarelere olanak verdiğini ve gelecekte gerçekleştirilecek projelerle ilgili olarak ufuk açıcı olduğunu söyledi.

Ziyaret hediye takdimi ve anı fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.