Rektör Aydın’dan DOKAP Başkanı Gültekin’e Ziyaret

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin’i makamında ziyaret etti. Görüşmede, Samsun Üniversitesi ile DOKAP arasında ortak çalışma ve proje konularında istişarelerde bulunuldu.

Rektör Aydın: “Bölgemizin Kalkınması İçin Her Türlü Çalışmaya Destek Vereceğiz”
Üniversitelerin şehirlerin, bölgelerin ve ülkelerin kalkınmasında önemli bir rolü olduğunu belirten Rektör Aydın, “Samsun Üniversitesi olarak birlik ve beraberliğe her zaman önem veriyoruz. Üniversite olarak bölgemizin kalkınması için her türlü çalışmaya destek vereceğiz. Sayın Başkan’a misafirperverlikleri ve değerli istişareleri için teşekkür ediyorum,” dedi.

DOKAP Başkanı Gültekin: “Samsun Üniversitesi ile İş Birliği İçerisinde Başarılı Çalışmalara İmza Atacağız”
Nazik ziyaretleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın’a teşekkür eden Başkan Hakan Gültekin, kısa sürede önemli bir ivme yakalayan Samsun Üniversitesi ile iş birliği içerisinde başarılı çalışmalara imza atacaklarını ifade etti.

Ziyaret hediye takdimi ve anı fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.