Rektör Aydın Giresun Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Rektörlerine İade-i Ziyaret Gerçekleştirdi

Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ve Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ı ziyaret etti. Görüşmede, komşu şehirlerin üniversiteleri olarak birlikte geliştirilebilecek çalışma ve projeler değerlendirildi.

Rektör Aydın: “Üniversitelerin Temasları Bölgesel Kalkınma İçin Önemlidir”
Üniversite işbirliklerine önem verdiklerini aktaran Rektör Aydın, “Üniversitelerle ilişkilerimizi yakın tutmak bizim için önemlidir. Bir de komşu şehirlerin üniversiteleri olunca bölgemizin kalkınması için daha da önemli hale geliyor. Bu bağlamda üniversitelerimizin değerli rektörleri ile temaslarımıza devam edeceğiz. Giresun Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Yılmaz Can ve Ordu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ali Akdoğan’a misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ediyorum,” dedi.

Rektör Can: “İşbirliklerinin Bölgeye Katkıları Olacaktır”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, üniversiteler arası işbirliğinin artırılmasının şehre, bölgeye ve ülkeye önemli katkıları olacağına  işaret etti.

Rektör Akdoğan: “Son Derece Verimli Bir Görüşme Oldu”
Nazik ziyaretinden ötürü Rektör Aydın’a teşekkür eden Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, karşılıklı yürütülebilecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunduklarını ve son derece verimli olduğunu ifade etti

Ziyarette Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Peker de hazır bulundu. Üniversiteler arası işbirliklerine dair istişarelerin yapıldığı ziyaret, hediye takdimi ve anı fotoğrafı çekimi ile son buldu.