Rektör Aydın’dan İl Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut  Aydın’dan İl Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret

Samsun Üniversitesi  (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın,  Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç’u makamında ziyaret etti. Pandemi sürecinde yürütülen çalışmaların ve Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin konuşulduğu ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Sağlık Müdürü Oruç: “Samsun Karadeniz Bölgesinin Sağlık Üssü Olma Yolunda”

Samsun Üniversitesinin gelişime açık üniversitelerden birisi olduğunu ifade eden Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, Karadeniz bölgesinin sağlık üssü olma yolunda hızla ilerleyen Samsun’a ikinci tıp fakültesini kazandırdıkları için Rektör Aydın’a teşekkür etti.

Rektör Aydın: “Aşı Uygulamasının Başlaması Umut Verici”

Pandemi ile yürütülen mücadelede alınan tedbirlere en üst seviyede uyum gösterdiklerini ve aşı uygulamasının başlamasının umut verici olduğunu söyleyen Rektör Aydın, Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi ile ilerleyen dönemlerde sağlık alanına katkı sunmayı hedeflediklerini ifade etti. Rektör Aydın, “Samsun’un sahip olduğu sağlık potansiyelini daha da geliştirmeye katkı sunarak ülkemizin en önemli sağlık üslerinden ve sağlık turizmi merkezlerinden biri yapmak için Sağlık Müdürlüğü ve diğer paydaşlarımızla işbirliği içinde çalışıyoruz. Başta Sağlık Müdürlüğümüz olmak üzere şehirdeki tüm paydaşlarımıza bizlere verdikleri destekler için teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu.

Ziyaret anı fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.