AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’dan Samsun Üniversitesine Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsü ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesini ziyaret etti.
Mimarlık ve Tasarım Fakültesinde ve Samsun Üniversitesinde yapılan çalışmalarla ilgili Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın’dan bilgi alan Karaaslan mimarlık bölümü akademisyenleri ve öğrencilerle sohbet ederek tecrübe paylaşımında bulundu.

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ziyaretinden dolayı Milletvekili Karaaslan’a teşekkürlerini sundu. Ziyarette Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Bilgin ve Prof. Dr. Ergin Kariptaş da hazır bulundu. Ziyaret üniversite alanlarının gezilmesinin ardından son buldu.