Samsun Üniversitesi ‘’Study in Türkiye 2022” YÖK Sanal Fuarı’ndaydı

YÖK’ün, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “Study In Türkiye YÖK Sanal Fuarı 2022 dijital ortamda ulusal ve uluslararası öğrenci adaylarına kapılarını açtı.

Üniversitelerimizi yurt dışında dijital ortamda tanıtmak amacıyla düzenlenen fuar bu yıl, 20-22 Temmuz 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Çevrimiçi Görüşmeler ve Seminerler Gerçekleştirildi

Uluslararası düzeyde yüksek öğrenim çağındaki gençlerin sanal ortamda üniversitelerimizle buluşturulması amacıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirilen sanal fuarda çevrim içi görüşmeler ve seminerler ile üniversitelerimizin  uluslararası tanıtımı gerçekleştirildi.

Samsun Üniversitesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da fuarda standıyla yer aldı. Tüm bölümleriyle fuarda yer alan Samsun Üniversitesi, öğrenci adaylarını detaylı olarak bilgilendirdi. Üniversitenin  bölüm/programları, uluslararası öğrenci kabul koşulları, kontenjanlar, burslar ve konaklama imkanları, değişim programları gibi konular, üniversite dijital standında öğrenciler ile buluştu.

Gençlere, kendilerine sunulan imkanlar ve uzaktan öğrenme ve öğretim de dahil yükseköğretim alanında sahip olunan potansiyel hakkında bilginin verildiği fuar Türkiye  saatiyle 08.00- 20.00 saatleri arasında ‘ http://virtualfair-yok.gov.tr ‘ web adresi üzerinden ziyaret edildi.