ÜNİ-DOKAP Üst Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın başkanlığında Ondokuz Mayıs Üniversitesinin ev sahipliğinde Samsun’da gerçekleştirilen Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliği (ÜNİ-DOKAP) üst kurul toplantısına katıldı.
DOKAP bölgesinde bulunan üniversitelerin rektörleri ve ilgili rektör yardımcılarının yer aldığı toplantıda gündemdeki konular, bölge üniversiteleri olarak planlanan projeler, işbirlikleri ve ortak faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

2023 Üni-Dokap Dönem Başkanlığı da Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımıyla gerçekleştirilen törenle Hitit Üniversitesinden Ordu Üniversitesine devredildi.