16. Uluslararası Korozyon Sempozyumu Korsem’24

23-25 Mayıs 2024 tarihlerinde, Türkiye Korozyon Derneği ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ev sahipliğinde, 16. Uluslararası Korozyon Sempozyumu KORSEM’24 düzenlenecektir. Sempozyum, korozyon ve korozyon kontrolü alanındaki en son teorik, deneysel ve ticari gelişmelerin paylaşılarak, etkin bir şekilde tartışıldığı bir platform olanağı sağlayacağından bu konularda uzmanlığa sahip akademisyenlere ve akademi dışındaki sektörleri temsil eden katılımcılara açıktır. KORSEM’24 ün teması “Sürdürülebilir Gelecek için Korozyondan Korunma”dır. Sempozyum dilleri Türkçe ve İngilizce’dir. Konferans yüz yüze (fiziksel) katılım ile gerçekleştirilecektir. Ancak yurtdışından katılım sağlayacaklar uzaktan bağlantı ile katılım sağlayabilecektir. Sempozyum için bildiri özeti gönderimi, 31 Ocak 2024 tarihine kadar yapılabilecektir. Sempozyum, Avrupa Korozyon Federasyonu (European Federation of Corrosion)’na 504 EFC numarası ile kayıtlıdır.

Sempozyumla ile ilgili diğer bilgilere aşağıdaki linkten ulaşılabilir: https://kmu.edu.tr/korsem24/tr

KORSEM24_poster_compressed