YÖK Sanal Fuarlarında Samsun Üniversitesi’ne Yoğun İlgi

Samsun Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından pandemi nedeniyle online olarak düzenlenen üniversite tanıtım fuarlarına katıldı. YÖK tarafından 20-22 Temmuz tarihleri arasında yabancı üniversite adaylarına yönelik olarak “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020” ve 4-7 Ağustos tarihleri arasında yurt içindeki üniversite adaylarına yönelik olarak “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020” tanıtım organizasyonları gerçekleştirildi.

Her iki etkinlikte de etkin olarak yer alan Samsun Üniversitesi, sanal ortamdaki standları ile üniversite adaylarından yoğun ilgi gördü. Sanal fuarlarda Samsun Üniversitesi Rektörlüğü yönetiminde; İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Cumhur Türk koordinatörlüğünde ve üniversitenin tüm birimlerinden öğretim elemanlarından oluşan bir ekip kurularak; 4 gün boyunca öğrencilerin puan, sıralamalar, öğrenim şartları, yurt imkanları, üniversitenin fiziki ve sosyal şartları ile ilgili tüm sorular yanıtlandı.