Yapay Zeka ile Finansal İnovasyon: Uygulamalar ve Fırsatlar (07-09 Mart 2024)

“Yapay Zeka ile Finansal İnovasyon: Uygulamalar ve Fırsatlar” başlıklı etkinlik 07-08-09 Mart 2023tarihlerinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsü’nde TÜBİTAK desteğiyle gerçekleştirilecektir. Sınırlı kontenjanı bulunan söz konusu etkinliğe ilişkin başvurular sadece online olarak proje sayfasındaki adresten alınacaktır. Proje sayfası bağlantısı aşağıda sunulmuştur.

TÜBİTAK-BİDEB 2237-A Programı genel çağrı koşullarına göre yüksek lisans veya doktora öğrencileri ya da en az lisans derecesine sahip, üniversite/eğitim ve araştırma hastanesi/araştırma enstitüsü ya da ArGe kuruluşunda çalışan araştırmacılar arasından başarı esasına göre, seçim yapılacaktır.

Eğitme katılmaya hak kazanan adaylardan başvuruda sundukları bilgileri doğrulayıcı onaylı belge istenilecektir.
 ://finovai.beun.edu.tr/

AFİŞ