Üniversitemiz Öğrencilerinden Büyük Başarı

“Nitelikli Toplum İçin Nitelikli Üniversite” hedefi ve benimsediği “Duvarsız Üniversite” modeli ile yükseköğretimde çağın bilimsel ve teknolojik gelişimine uyumlu akademik eğitim vizyonunu hayatın her alanına taşıyan Üniversitemiz, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü mezunlarımız, dünyanın en prestijli üniversitelerinde yüksek lisans programlarına kabul edildi.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü mezunlarımızdan okul birincisi öğrencimiz Mehmet Arslan havacılık alanındaki en prestijli üniversitelerden “Von Karman Institute for Fluid Dynamics” Üniversitesinde, öğrencimiz Fatih Hasdemir ise QS Dünya Üniversite Sıralamalarında 134. sırada yer alan İtalya’daki “Sapienza University of Rome” Üniversitesinde Havacılık ve Uzay Mühendisliği alanında yüksek lisans programlarına kabul edildiler.

Her iki öğrencimizin elde ettikleri bu uluslararası başarılar aynı zamanda Üniversitemizin Havacılık ve Uzay Bilimleri alanında hedeflediği eğitim kalitesini de kanıtlamıştır. Mezunlarımızın uzay ve havacılık sektöründe önemli başarılara imza atmalarını diliyor ve akademik kariyerlerinde başarılar diliyoruz.

MEHMET ARSLAN                                                                                                                              FATİH HASDEMİR