Temel Almanca ve Almanca B1 Konuşma Kursları Başlıyor

Temel Almanca ve Almanca B1 Konuşma Kursları Başlıyor.

Başvuru için: 0362 313 00 55 / 2631

sem.samsun.edu.tr

Almanca Konuşma Kursu (B1)

Eğitim Adı Almanca B1 Konuşma Kursu
Eğitim Tarihleri Yeterli katılımcı sayısına ulaşıldığında eğitim başlayacaktır.
Eğitim Günleri Salı ve Cuma (her hafta)
Eğitim Saatleri 13:00 – 15:00
Eğitim Süresi 1,5 ay / 18 saat
Eğitim Koordinatörü Samsun Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
Eğitmen Öğr. Gör. Elif Mırık (Alman Dili Eğitimi Uzmanı/ Native speaker)
Eğitim Ücreti 480 TL
Kontenjan Alt Limit: 8 kişi

Üst Limit: 12 kişi

Kurs İçeriği

Amacı: Almanca B1 Konuşma Programının amacı katılımcılara orta düzey konuşma dil becerisini kazandırmak ve bu beceriyi günlük hayatında kullanabilmesini sağlamaktır. Bu sistematik program katılımcılara sadece konuşma becerisi değil aynı zamanda doğru telaffuz, kültürel bilgi, kelime bilgisi, duyduğunu anlama becerisi, sık kullanılan konuşma ifadeleri ve deyimleri öğretmeyi ve kullanmayı hedeflemektedir. Aynı zamanda katılımcılar, hazırlanan çeşitli bireysel aktiviteler ve grup etkinlikleri yoluyla kendilerini çeşitli aktiviteler canlandırmalar yoluyla sözlü olarak ifade etmeye teşvik edilecektir.

Katılımcılar: 17 Yaş ve Üstü

Temel Almanca Kursu (A1)

Eğitim Adı Temel Almanca Kursu
Eğitim Tarihleri 28 Aralık 2020 –22 Şubat 2021
Eğitim Günleri Pazartesi – Çarşamba – Cuma (her hafta)
Eğitim Saatleri 09:30 – 12:30
Eğitim Süresi 2 ay / 75 saat
Eğitmen Öğr. Gör. Elif Mırık (Alman Dili Eğitimi Uzmanı/ Native speaker)
Eğitim Ücreti 1000 TL
Kontenjan Alt Limit: 7 kişi

Üst Limit: 15 kişi

Kurs İçeriği

Amacı: Almanca A1 Programının amacı öğrenciye temel dil becerilerini (konuşma, dinleme, okuma, yazma) kazandırmak ve bu becerileri günlük hayatlarında kullanabilmelerini sağlamaktır. Bu yoğun ve sistematik program öğrencilere sadece teorik bilgi değil aynı zamanda ders içinde konuşma aktiviteleri sunar ve temel Almanca kelimeleri, basit cümle yapıları ve sık kullanılan ifade şekillerini de anlayabilmelerini ve kullanabilmelerini hedeflemektedir.

Katılımcılar: 17 Yaş ve Üstü