TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili, Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı Ballıca Kampüsümüzü Ziyaret Etti

TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili, Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Ballıca Kampüsümüzü ziyaret ederek, Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın’dan kampüste yapılan restorasyon ve dönüşüm hakkında bilgi aldı.

Üniversitemizin gelişimi ve planlanan projelerle ilgili Vekil Kırcalı’ya bilgi sunumu yapan Rektör Aydın, Ballıca Kampüsünde tarihi ve doğal güzelliklerini koruyarak endüstriyel miras olarak kabul edilen tütün kurutma depolarını modern ve işlevsel mekanlara dönüştürme sürecini detaylı olarak aktardı.

Tütün depolarının kampüse dönüşümünde, eldeki her tür malzemeyi tekrar kullanma ve mekân hafızasını koruyucu yaklaşımı yerinde inceleyen Vekil Kırcalı ise Rektör Aydın’a ve ekibine takdirlerini iletti.

Ziyarette Vekil Kırcalı’ya, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Mahmut İşbilir ile Haluk Bülbül ve 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven eşlik etti.