SAMÜELAR Teknofest 2021 ‘de Kurul Özel Ödülü Aldı

Samsun Üniversitesi Elektrikli ve Otonom Araçlar Takımı Teknofest  2021 ‘de ilk ödülü aldı.

Samsun Üniversitesi’nin akademik paydaşı olduğu Teknofest , çeşitli dallarda gerçekleşen yarışmalarla tüm hızıyla başladı.

Teknofest 2021 kapsamında düzenlenen Efficiency Challenge ,Elektrikli Araç yarışmasına katılan Samsun Üniversitesi Elektrikli ve Otonom Araçlar Takımı ( SAMÜELAR ) ve takım danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Tuncay Soylu yarışma sonunda Kurul Özel Ödülü ve Verimlilik 2.lik ödülü kazandılar.

Samsun Üniversitesi Elektrikli ve Otonom Araçlar Topluluğu öğrencileri, takım danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Tuncay Soylu danışmanlığında Teknofest 2021 yarışmaları için hazırlanan araçları  başarıyla tasarlayıp, gerçekleştirerek yarışmada ödül almaya hak kazandılar.