Rektör Aydın SBB TV’de Samsun Üniversitesi’ni Anlattı

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yayın yapan SBB TV’nin YouTube kanalında Üniversite Tanıtım Programı’na konuk oldu. Üniversite tercih sürecindeki adaylar için tavsiyelerde bulunan Rektör Aydın, programda gazetecilerin sorularını cevapladı.

Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın, yüksek öğrenim görecek adayların Samsun Üniversitesini tercih etmeleri için Üniversitenin fakülteleri, bölümleri, olanakları ve kampüsleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Samsun ve üniversitenin, öğrencilerini sabırsızlıkla beklediğini belirten Aydın, geleceğini düşünen öğrencilerin Samsun Üniversitesini tercih etmesini tavsiye etti. Üniversitede gerçekleştirilen projeler ve çalışmalarla birlikte ileriye dönük hedefleri seyircilerle paylaşan Rektör Aydın, Samsun Üniversitesini adaylara tüm yönleriyle tanıtarak tercih sürecine dair öğrencilere yönelik bir bakış açısı sundu.

Yayını izlemek için tıklayın.