SAMÜ Üniversite Adaylarıyla Online Tanıtım Günleri’nde Buluştu

Samsun Üniversitesi 11-12 Ağustos tarihleri arasında Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirdiği Online Tanıtım Günleri’nde üniversite adaylarıyla bir araya geldi.
İki gün süren Online Tanıtım Günleri’nde Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Sivil Havacılık Yüksekokulu, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Kavak Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları üniversite adaylarını Samsun Üniversitesi’nin fakülteleri ve bölümleri hakkında bilgilendirdi. Üniversite adayları tarafından yoğun ilgi gören Samsun Üniversitesi Online Tanıtım Günleri’nde, aday öğrenciler üniversitenin akademik ve bilimsel çalışmalarının yanı sıra yurt, sosyal olanaklar ve Samsun hakkında da merak ettikleri sorulara yanıt buldu.