Samsun Üniversitesinde “Problem Çözme Teknikleri” Konuşuldu

Samsun Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Seminer Programlarının yedincisi Kavak Kampüsünde gerçekleştirildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Şube Müdürü Selim Odabaş’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, Problem Çözme Teknikleri konularına değinildi.Problem tespiti, problem çözüm teknikleri (PUKÖ Metodolojisi, Balık Kılçığı Analizi, Pareto Analizi, Beyin Fırtınası vb.) konusunda değerli bilgiler katılımcılarla paylaşıldı.

Etkinlik, katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İsmail Balkabak’ın konuşmacıya teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi. Güz dönemi seminer programları kapsamında her hafta yeni bir konu ile alanında uzman konuklar ile devam edecektir.