Samsun Üniversitesinde Milletlerarası İlmi Toplantı

Samsun Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından organize edilen “Modern Dönemde Mısır’da Hadis ve Sünnet” temalı Milletlerarası İlmî Toplantı 28 Nisan 2023’te tarihinde saat 16:00-22:00 arasında Zoom üzerinden gerçekleştirilecek.

3 oturum halinde düzenlenecek toplantının 1. Oturum Başkanlığını İslam Düşünce Enstitüsü Başkanı Mehmet GÖRMEZ üstlenirken, toplantıya konuşmacı olarak, Prof. Dr. İmâd es-Seyyid eş-ŞİRBÎNÎ, Prof. Dr. Muhammed ESVED, Doç. Dr. Nebîl BELHÎ ve Doç. Dr. Muhammed RAMAZÂNÎ katılım sağlayacak.

2. Oturum Başkanlığını Prof. Dr. Enbiya YILDIRIM’ın üstleneceği toplantıda konuşmacı olarak; Dr. Öğr. Üyesi Fatih BAYRAM; Dr. Öğr. Üyesi Adil ÖZTEKİN; Dr. Öğr. Üyesi Mustafa AYDIN; Arş. Gör. İsa EREN yer alacak.

Toplantı 3. Oturumda düzenlenecek “Modern Dönem Hadis ve Sünnet Araştırmalarında Perspektifimiz Nasıl Olmalı?” konu başlıklı çalıştay ile son bulacak.

NOT: “28.04.2023 tarihinde gerçekleşecek olan “Modern Dönemde Mısır’da Hadis ve Sünnet” başlıklı milletlerarası ilmî toplantıya katılım için aşağıdaki formu doldurunuz: