Samsun Üniversitesinde “İTY Günleri” Başladı

Samsun Üniversitesinde İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “İTY Günleri” başlıklı yıl sonu sergisi açılış töreniyle başladı.

17-19 Ekim tarihlerinde, Samsun Üniversitesi Canik Kampüsü Gençlik Merkezinde devam edecek olan “İTY Günleri”nin açılış törenine, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Genel Sekreter Doç. Dr. Adem Soruç, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Çağan, İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Cumhur Türk, akademisyenler, idari personeller ve öğrenciler katılım gösterdi.

Açılış töreninde konuşan Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, “Tüm bu güzel çalışmanın arkasında bulunan ve büyük bir özveriyle bu organizasyonu hazırlayan herkese içtenlikle teşekkür ederim.” şeklinde konuştu. Tören, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ın öğrenciler tarafından hazırlanan ürünlerin yer aldığı sergiyi ziyareti ve öğrencilerle sohbet etmesi ile devam etti. Rektör Aydın, sergi stantlarını gezerek tüm eserler hakkında eser sahipleri tarafından bilgi aldı. Öğrenciler el emekleri ile hazırladıkları eserlerin hikâyesini Rektör Aydın ile paylaştı.