Samsun Üniversitesinde Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

Samsun Üniversitesi Canik ve Ballıca Kampüsünde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Samsun Üniversitesi akademik ve idari personeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Canik Kampüsü 100. Yıl Konferans Salonu Fuaye Alanı ile Ballıca Kampüsü Yaşam Alanında düzenlenen bayramlaşma törenine, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Dekanlar, Meslek Yüksek Okul Müdürleri, Daire Başkanları, Birim Amirleri ile akademik ve idari personel katılım sağladı.

Üniversite mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen programa katılanlarla tek tek bayramlaşan Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Samsun Üniversitesi ailesi ile bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, akademik ve idari personele sağlık ve mutluluk temennilerinde bulundu.

Bayramlaşma programı, ikram ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.