Samsun Üniversitesi TEKNOFEST’te Katılımcılarla Buluşmaya Devam Ediyor

Samsun Üniversitesi TEKNOFEST Karadeniz’de ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor.
Bu yıl 5.’si Samsun Çarşamba Uluslararası Havalimanı’nda düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalinde yer alan Samsun Üniversitesi çalışmalarına devam ediyor. Festival alanında bulunan üniversite standını ziyaret eden Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, yarışmalara katılan öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı. Vali Dağlı bir tür yüksek hızlı tren yarışması olan Hyperloop Geliştirme Yarışmasında boy gösteren Spectraloop Takımının projelerini öğrencilerden dinledi.
Festival alanında tanıtım faaliyetlerine devam eden Samsun Üniversitesi temsilcileri standa gelen misafirlere bilgilendirmede bulundu. Üniversite akademik ve idari personellerinin yanı sıra öğrencileriyle 4 Eylül’e kadar TEKNOFEST’te yer almayı sürdürecek.