Samsun Üniversitesi Standına Ziyaretçi Akını

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST, dördüncü gününde Ankara Etimesgut Havalimanı’nda devam ediyor. Her yaştan çok sayıda ziyaretçinin katıldığı TEKNOFEST Ankara; teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşi ve etkinlikler gibi birçok faaliyete ev sahipliği yapıyor. Etkinlik; toplumda teknolojiye olan ilgiyi artırmayı, Türkiye’nin teknoloji üreten ve geliştiren bir topluma dönüşmesi konusunda farkındalık oluşturulması hedefliyor.

Rektör Aydın TEKNOFEST’te Üniversitemizin Projelerini Tanıttı

TEKNOFEST Ankara’nın dördüncü gününde, Üniversitemizin standı ziyaretçilerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Samsun Üniversitesi standını ziyaret eden katılımcılara stant görevlileri tarafından Samsun Üniversitesinin bilim ve teknoloji ekiplerinin projeleri ve Samsun Üniversitesinin tanıtımına ilişkin ayrıntılı bilgiler veriliyor. Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın TEKNOFEST’ Ankara’da standımızı ziyaret eden; Bursa Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Ferudun Yılmaz Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş’a Üniversitemizin TEKNOFEST proje ekipleri ile Orta İrtifa Kategorisi’nde sergilediği üstün performansla Türkiye Birinciliğini kazanan Aspera Roket Takımımıza ilişkin detaylı bilgiler aktardı. Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman ve İl Başkanı Salih Şen Üniversitemiz standını ziyaret ederek Üniversitemizin bilim ve teknoloji ekiplerinin proje ve çalışmalarına ilişkin Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Abdullah Yarar’dan bilgi aldı.

Rektör Aydın TEKNOFEST Projelerini İnceledi

Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın daha sonra TEKNOFEST Ankara’da çeşitli üniversitelerin stantlarına ziyaretlerde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Bursa Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can  ile birlikte Gazi Üniversitesi standını ziyaret ederek Üniversitenin bilim ve teknoloji ekiplerinin projelerini inceledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın daha sonra ise Bursa Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Ferudun Yılmaz ile birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesini ziyaret ederek KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya Kalaycıoğlu, Teknoloji Transferi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Oktay Yıldız, Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Şeyda Özgenç Yılmaz ile bir araya gelerek Üniversitenin proje ve çalışmalarına ilişkin bilgi alarak görüş alışverişinde bulundu.