SAMÜ’de Sürekli İşçi Alımı İçin Kura Çekimi Gerçekleştirildi

Kura çekim işlemi Samsun Üniversitesi Canik Yerleşkesi 100. Yıl Konferans Salonu’nda yapıldı. Kura çekimine Samsun Üniversitesi Personel Daire Başkanı Cengiz Çelik, Samsun 5. Noterliği yetkilileri ve ilgili personeller katıldı.

Kura çekilişi, İçişleri ve Sağlık Bakanlıklarının almış olduğu tedbirler kapsamında uyarılar dikkate alınarak katılımcılar olmadan internet üzerinden canlı yayınla gerçekleştirildi. Kura üniversite yetkilileri ve ilgili kuruluşların ilgili personelleri gözetiminde tutanak altına alınarak yapıldı. Yapılan kurada ilan edilen kadroların 4 katı sayıda asil ve yedekleri belirlendi. Bu bağlamda;
4 adet Temizlik İşçisi için 16 asıl 16 yedek,
1 adet Koruma ve Güvenlik (Ehliyetli) için 4 asıl 4 yedek,
1 adet Koruma ve Güvenlik için 4 asıl 4 yedek,
1 adet Elektrikçi için 4 asıl 4 yedek,
1 adet Su Tesisatçısı için 4 asıl 4 yedek aday belirlendi.

Kuranın şeffaflığı açısından kurada isimleri çıkmayan ancak kuraya katılanların isimleri tek tek okunarak canlı yayında tebliğ edildi ayrıca kayıt altına alındı.

Kura çekiminin ardından konuşan Samsun Üniversitesi Personel Daire Başkanı Cengiz Çelik, “ Çekilişin herkes için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Olağanüstü bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde büyük özveri ile çalışan ve destanlar yazan tüm sağlık çalışanlarına, güvenliğimizi sağlayan Mehmetçiğimize, kamu görevini yerine getiren İŞKUR ve Samsun 5. Noterliğine, canlı yayın ortamını hazırlayan Bilgi İşlem Daire Başkanlığımıza ve çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Yaptığımız çekilişin hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ederim” ifadelerinde bulundu.

Kura çekiminin tamamını izleyebilmek için TIKLAYINIZ