Samsun Üniversitesi Ailesi İftar Yemeğinde Buluştu

Samsun Üniversitesi tarafından düzenlenen iftar programı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Samsun Üniversitesi Canik Kampüsü Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına; Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selahattin Kaynak, Prof. Dr. Ergin Kariptaş, Prof. Dr. Ali Bilgin, Genel Sekreter Prof. Dr. Salih Kesgin, Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Merkezi olan afiliye hastane Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ersin Köksal, akademisyenler, idari personel ve aileleri katıldı.

Yaklaşık 350 davetlinin katıldığı iftar programında Ramazan ayının bereketi vurgulandı, birlik ve beraberlik mesajları verildi. İftar programında konuşan Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın; rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayında Samsun Üniversitesi Ailesi ile birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek programa katılanlara teşekkür etti. İftar programı yapılan çeşitli ikramların ve duanın ardından sona erdi.