Samsun Üniversitesi Ailesi Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde üniversite mensuplarıyla bir araya geldi. Canik Kampüsü ile Ballıca Kampüsü Asmaaltı Öğrenci Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleşen bayramlaşma törenine, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Dekanlar, Meslek Yüksek Okul Müdürleri, Daire Başkanları, Birim Amirleri ile akademik ve idari personel katılım sağladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde üniversite mensuplarıyla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın programa katılanlarla tek tek bayramlaşarak bayramların manevi değerine vurgu yaptı. Rektör Aydın, birlik ve beraberliği pekiştiren, kardeşlik ve dayanışma duygularını güçlendiren bu özel günlerde, tüm Samsun Üniversitesi mensuplarının bayramlarını tebrik ederek sağlık ve mutluluk diledi. Bayramlaşma programı, ikram ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.