Samsun Üniversitesi 5. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nda

Samsun Üniversitesi, Türkiye Verimlilik Vakfı tarafından Ankara Ticaret Odası Congresium’da gerçekleştirilen 5. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’na katılım sağladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımıyla 2-4 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen fuarda başta savunma sanayii olmak üzere tüm sektörlerdeki en son teknolojik ürünler ziyaretçilerle buluştu.

10 bin metrekare alanda 150’ye yakın firmanın stantları ile yer aldığı fuarda katılımcı girişimci ve firmaların, yerli-yabancı üretici veya tedarikçilerin iş birliği imkânı yakalaması, toplumsal düzeyde verimlilik ve teknoloji alanında duyarlılık oluşturulması hedefleniyor.

Samsun Üniversitesi, fuara Uçuş Akademisi Organizasyonu ile katılarak ulusal ve uluslararası alanda Üniversitemiz, şehrimiz ile birlikte havacılık alanında devam eden eğitimler ve projeler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.