Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekiminden Rektör Aydın’a Tebrik Ziyareti

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ersin Köksal ve beraberindeki heyet, yeniden göreve atanan Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret etti.

Samsun Üniversitesi Rektörlük Ofisinde gerçekleşen ziyarette Başhekim Köksal ve beraberindekiler, Rektör Aydın’a tebriklerini iletti. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi ve sağlık alanındaki çalışmalar ile ilgili istişarelerin yapıldığı ziyarette Prof. Dr. Ersin Köksal, Prof. Dr. Mahmut Aydın’a yeni dönemde başarı dileklerini sundu. Karşılıklı iyi niyet temennilerinin ifade edildiği görüşmede Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın nazik ziyaretleri için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ersin Köksal ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.